Naar de inhoud
Watersportloket Zeeland > PROJECTEN > Zeeuws jaar van het water

Zeeuws jaar van het water


Water zorgt voor kennis, energie, recreatie, eten, werk en geld. We kunnen in Zeeland veilig genieten van alles wat het water ons te bieden heeft. Daarom heeft de Provincie Zeeland 2012 uitgeroepen tot Zeeuws Jaar van het Water.


Wat gebeurt er in het Zeeuws Jaar van het Water?

We willen inwoners en bezoekers op een gemakkelijke en toegankelijke manier laten genieten van het water in al haar facetten. Dat kan eigenlijk maar op één manier: door in Zeeland heel veel activiteiten te organiseren waar het water centraal staat. Alleen samen kunnen we laten zien welke kwaliteiten Zeeland in huis heeft op het gebied van water. Het gaat erom dat we laten zien en voelen wat Zeeland werkelijk is.

 

Nieuwsgierig wat het jaar te bieden heeft?

Kijk dan op www.jaarvanhetwater.nl. Op de website vindt u een overzicht van evenementen en activiteiten, de clip 'Als het water' met Demi Matenahoru, recepten met Zeeuwse (zilte) zaligheden en andere waterinfo.

 

Ook meedoen?

Kijk dan hier. Daar vindt u informatie over het themajaar en hulpmiddelen om uw evenement te promoten. Zoals een videoclip, het watermerk en mooie foto's van Zeeuwse wateractiviteiten. Er zijn ook vlaggen. banieren en andere promotiemiddelen gemaakt, die uw evenement een echte wateruitstraling geven. U kunt deze opvragen via info@jaarvanhetwater.nl

 

Blijf op de hoogte via twitter en de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en alle evenementen? Volg Zeeuws Jaar van het Water dan op twitter, via @jaarvanhetwater. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.


PDF-bestandWater lééft in Zeeland