Naar de inhoud
Watersportloket Zeeland > HET WATERSPORTLOKET

Het Watersportloket


De Delta: het watersportcentrum van Europa

Watersport speelt in Zeeland en in het Deltagebied een steeds belangrijker rol. Diverse vormen van vrijetijdsbesteding en watersport geven het gebied allure en bieden grote kansen aan ondernemers. De Delta als watersportcentrum van Europa: daar wil de Provincie Zeeland op inzetten, met Zeeland als een economisch sterk, gedifferentieerd en samenhangend watersportgebied.
 

De watersportcoördinator: regie, coördinatie en advies

Om projecten tot uitvoering te krijgen, plannen aan te jagen en partijen samen te brengen is een watersportcoördinator aangesteld. De coördinator is via het Watersportloket Zeeland  een centraal aanspreek- en informatiepunt voor ondernemers & organisaties. Het loket zorgt voor advies en informatie aan ondernemers & organisaties.
 
De watersportcoördinator:  

  1. Functioneert als centraal aanspreekpunt voor ondernemers & organisaties
  2. Initieert en realiseert waar mogelijk de versterking van land- / waterrelatie
  3. Zet projecten op die de Delta als watersportcentrum van Europa versterken, en voert deze (mede) uit of laat deze uitvoeren
  4. Zet actief in op de ontwikkeling van een duurzaam, gedifferentieerd en samenhangend watersportgebied

Samenwerking met andere ondernemers en met andere sectoren is hierbij een belangrijk speerpunt.

 

Advies nodig?

Bij het loket kunt u terecht met vragen over diverse onderwerpen. Dit kan over overheidsbeleid en vergunningen gaan, of over bedrijfsvoering, marketing, nieuwe bedrijfsconcepten of samenwerking. Het loket zorgt voor advies en informatie, voor contacten tussen ondernemers en overheden, en voor de afstemming van verschillende projecten.